Samen aan een toekomst bouwen!

De Roemeense Madalina en haar man zijn beiden werkzaam bij PostNL, ze zijn een aantal jaar geleden naar Nederland gekomen om hier te werken aan een toekomst voor hun gezin. Madalina heeft de laatste jaren mooie stappen in de goede richting gemaakt binnen PostNL en mag zich dan ook volledig terecht al 1,5 jaar lang ‘assistent teamleider’ noemen. Madalina en haar man studeren wekelijks om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen. Ze hebben samen een dochter, zij beheerst de Nederlandse taal al.

Dit was voor SVK Personeelsdiensten reden genoeg voor een kort interview !

1. Vertel eens iets over jezelf, hoe lang werk je bij SVK en hoe ben je in contact gekomen met SVK?

“Mijn naam is Madalina en ik werk nu 3 jaar voor SVK personeelsdiensten. Ik ben in contact gekomen met SVK via een bekende, sindsdien ben ik nooit meer weggegaan. Ik heb het erg naar mijn zin.”

2. Hoe gaat het nu met je carrière bij SVK, waar ben je begonnen en waar werk je nu en hoe lang?

“Ik ben begonnen bij PostNL, waar ik nu nog steeds werk. Mijn eerste afdeling was post sorteren en ik ben doorgegroeid tot Assistent Teamleider. Ik werk nu 1,5 jaar als Assistent Teamleider.”

3. Hoe heb je de communicatie met SVK ervaren door de jaren heen?

“Mijn communicatie met SVK is geweldig en is altijd goed verlopen. Als ik een klein probleem heb dan staan ze altijd klaar om me te helpen.”

4. Hoe zijn je leefomstandigheden sinds je bij SVK werkt?

“Het is heel goed. Ik woon samen met mijn man en we genieten van de plek waar we verblijven. We wonen al bijna sinds het begin in hetzelfde huis en met onze spullen hebben we het als thuis gemaakt.”

5. Zou je nog lang in Nederland willen wonen? En wat zijn je dromen voor de toekomst?

“Ik zou mijn hele leven willen blijven. En de dromen voor de toekomst zijn om hier te blijven, te werken waar ik nu werk en mijn leven hier verder op te bouwen.”

6. Ben je van plan om Nederlands te leren?

“Jazeker, het zou makkelijk zijn om te communiceren en omdat mijn dochter al Nederlands spreekt zal het geweldig zijn voor ons leven.”